Hamileliğinin sekizinci ayını bitirmek üzere olan Ceren Hindistan’ın geçtiğimiz yaz imam nikahı kıyıp balayı için Umre’ye gittiği ve fotoğraflarıyla olay yarattığı Ümit Aslan ile yeni pozu da olay yarattı. Çift araba içinde Ümit Aslan, Hindistan’ın burnunu karıştırırken poz verdi ve pozun altına da “Aşk onun yanında çocuk gibi mutlu olabilmektir” yazdı.

İkilinin ‘Bu nasıl romantizm?’ dedirten pozu sosyal medyada çeşitli eleştiriler alırken, Hindistan da kucağında yüzlerce gülün olduğu devasa bir buketin fotoğrafını “Aşkım ben sana ölürüm” notuyla paylaştı. Güllerin olduğu poz ise takipçilerden “Çiçeğe Ceren almış”, “Piyasada gül bırakmamışsınız” gibi yorumlar aldı. Ceren Hindistan’ın imam nikahı nedeniyle ayrılmanın eşiğine geldiği Ümit Aslan’dan en sonunda resmi nikah sözü alıp almadığı ise merak konusu.

7,5 aylık hamile Ceren Hindistan, imam nikahı kıydığı Ümit Aslan’a ‘Resmi nikah yoksa ben de yokum’ diyerek resti çekti.

Ceren Hindistan geçen Sevgililer Günü’nde sevgilisi Ümit Aslan’la umreye gitmiş, burada dini nikah kıymıştı. 7.5 aylık hamile Hindistan’ın ilişkisinde ‘resmi nikah’ krizi çıktı.  Ümit Aslan’a ‘Nikah yoksa ben de yokum’ diye resti çeken ünlü oyuncu Instagram’dan sevgilisini takipten çıkardı, fotoğraflarını sildi.

ÜmiT Aslan’ın daha önce iki kadınla da imam nikah kıydığı ortaya çıkmıştı. Öyle ki eşlerden biri olan Güneş Ç.  “Ümit’den bir bebeğim var, kızıma bakmıyor” diyerek dava açmış, nafaka talep etmişti. Güneş Ç. ayrıca Ceren Hindistan’a da “Bana yaşattıklarını sen de yaşarsın inşallah” diyerek fena yüklenmişti.

Hindistan, Aslan’ın diğer imam nikahlı eşi ortaya çıkınca ultrason fotoğraflarıyla misilleme yapmıştı.

İmam nikahı kıydığı Ümit Aslan’ın kendisinden başka iki imam nikahlı eşi daha olduğunu öğrenmek Ceren Hindistan’ın saadetini engellemedi. Sevgilisiyle doğum günü kutlaması fotoğraflarını paylaşan Hindistan şunları yazdı: “En güzel doğum günümdü. 4,5 aylık bebeğim ve kollarımda kahramanımla biz bir aileydik. Bizi yıpratmaya çalışanlara döndük sırtımızı, daha sıkı sarıldık birbirimize...”
Ceren Hindistan