Marmaris, Çeşme ve Bodrum’un popülerlik tahtına ortak oldu. Maviyle yeşilin kucaklaştığı doğa harikası ilçe, Çeşme ve Bodrum’dan bıkan birçok ünlünün yeni adresi olunca, paparizzilere de ev sahipliği yapmaya başladı. Hal böyle olunca, 2016 yazının en flaş magazin haberleri Marmaris’ten çıktı.
Geçtiğimiz Haziran sonunda dizilerine verilen arada tatile çıkan Yıldız oyuncular Özge Özpirinçci ile Buğra Gülsoy sevgilileriyle birlikte bindikleri bir gulette Marmaris’in turkuaz rengi sahillerinde mavi tur keyfi sırasında paparazzilerin objektifine takıldı.
Sevgilisi Kerem Bürsin ile uzun bir yurtdışı tatili yaptıktan sonra Türkiye’ye dönen Serenay Sarıkaya, annesiyle birlikte Marmaris’te tatil yaparken objektiflere yansıdı.
‘Kardeşim Benim’ film setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Murat Boz ile Aslı Enver de Marmaris’te tatil yaparken paparazzilerden kaçamadı.
Bir başka ‘set aşıkları’ Poyraz Karayel’in yıldızları Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu aldığı Marmaris’te, aldıkları tüm önlemlere rağmen objektiflere yakalandı.
Tarkan’ın balayı adresi
Yılın magazin bombası da Marmaris’te patladı. Mayıs ayında evlenen Tarkan ve Pınar Dilek, ünlü sanatçının konserleri nedeniyle ertelediği balayına Bayram tatilinde çıktı. Bozburun Mahallesi’ndeki tanıdıklarının yatıyla Marmaris’in turkuaz suları üzerinde balayının tadını çıkaran çift de paparizzilerden kaçamadı.
Abramoviç’şn de gözdesı
Ünlülerin Marmaris’teki en gözde mahallelerinden Selimiye’de Nilüfer, Kenan İmirzalıoğlu, Eda Taşpınar ve Olgun Şimşek’in evleri bulunuyor. Rus milyarder Abramoviç de son 4 yıldır istisnasız Marmaris’e uğruyor. Mega lüks yatıyla İlçenin birbirinden eşsiz koylarına demirliyor. Hemen her sabah karaya çıkarak bisikletiyle onlarca kilometre yol alıyor.
Yaklaşık 30 yıldır Marmaris’te yaşayan emekli gazeteci Mustafa Kılıç, “Bozburun’un yanısıra Selimiye ve Söğüt mahalleleri de Çeşme’nin, Bodrum’un kalabalığından kaçan ünlülerle kaynıyor. Birbirinden sakin birçok koyunun ve konaklama tesisinin bulunması, onlar için burayı cazip kılıyor. Ama anlaşılan o ki, paparazziler de peşlerinden gelmiş. Marmaris, bundan böyle magazin programlarının ve gazetelerin ikinci sayfalarına demir atar” ifadelerini kullandı.