Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı şok etti. STAR TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel son bölüm fragmanında babasını bir kez daha karşısına alan Sühan izleyenleri şok etti. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'de bu hafta ikilinin yatak sahneleri izleyenleri büyüleyecek. Cesur ve Güzel  son bölüm özeti ve Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı haberimizde.

Ece Yörenç'in senaristliğini, Ali Bilgin'in yönetmenliğini üstlendiği Cesur ve Güzel heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'de bu hafta ikilinin aşkı mutlu sonla bitti. Cesur ve Sühan evlilik yolundaki ilk adımlarını atmış oldu. Ancak Cesur için zor günler bundan sonra başlayacak. Peki Cesur ve Güzel 12. yeni bölüm fragmanında neler olacak? 

Cesur ve Güzel 12. bölümü ile 2 Şubat Perşembe akşamı saat 20:00'da Star'da.

CESUR VE GÜZEL 12. BÖLÜM FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Cesur ve Güzel dizisinde Cesur ve Sühan evlendi.  Sühan, yaşadığı olayın da etkisiyle, babasının canını yakmak için Cesur’a “evlenelim” der. Cesur için bu adım çok önemlidir.

Tahsin Korludağ’a tam anlamıyla bir savaş ilanıdır. Öte yandan Cesur’un ihbarıyla yapılan baskın, büyük ses getirir, Mithat  Topakçı göz altına alınırken, Tahsin Korludağ ile olan ilişkisi sorgulanacaktır.

Sühan'ın evlilik kararı ile birlikte Cahide bugüne kadar bilmediği çok önemli bir bilgiye ulaşır. Cahide’nin, Korludağ ailesine ve geleceğine bakışını tamamen değiştirir. Ne olursa olsun bu nikaha engel olmalıdır . Bunun için harekete geçer ve planlarına bu sefer kendisine yakınlaşmaya çabalayan Korhan’ı alet eder.

Cesur, tüm engellemelere rağmen bugünü Sühan için unutulmaz kılmaya niyetlidir.