Cesur ve Güzel son bölüm fragmanı ekrana geldi. Star Tv'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel 8. bölüm fragmanında Tahsin Korludağ, Cesur'un Hasan Karahasanoğlu'nun öğrenmesi ile heyecan doruğa çıkacak.  Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün gibi başarılı isimlerin yer aldığı Cesur ve Güzel 8. son bölümde Cesur'un HASAN'ın oğlu olduğu ortaya çıkıyor. Cesur ve Güzel her Perşembe saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANIYOR?

Babasının sürpriz evliliğinden kötü etkilenen Sühan’ı, Cesur teselli eder. Bu durum Bülent’i çileden çıkarır, Cesur’a karşı giderek daha çok hırslanmaktadır. Cesur, Sühan’ı Nişantaşı'ndaki eve götürür. Birlikte vakit geçirirler, Cesur bu evde babasıyla ilgili yeni bir ipucuna ulaşır ve bunu araştırmaya başlar.

Cesur ve Güzel son bölüm fragmanı izle

Öte yandan Korludağ çiftliğine yerleşen Adalet'in gelişi zoraki kutlanırken, Cahide, Hülya'nın ortadan kaybolduğunu geç fark eder. Cahide bebeğini kaybedeceği korkusuyla büyük paniğe kapılır. Bülent’le birlikte bu durumun peşine düşerler.

Sühan ve Cesur’un herkesten uzakta yaşadıkları gün unutulmaz olur. Cesur için güzel bir sürpriz planlayan Sühan, bunun için harekete geçtiğinde Cesurla ilgili çok önemli bir şey öğrenir. 

Aynı dakikalarda Cesur’a da Sühan’la ilgili bir tuzak kurulmuştur. Sühan söz konusu olduğu için, Cesur tuzağa doğru hiç bir şey düşünmeden, gözü kapalı ilerler...