Show Tv ekranlarına bomba gibi düşen Cesur Yürek 15 Aralık Perşembe fragmanı yayınlandı. Cesur Yürek 10. bölüm fragmanı aksiyon dolu sahnelerle ekranda olacak. Tatar Ahmet'in vurulmasının ardından Cesur Yürek yeni bölüm heyecanı doruğa çıkaracak. Cesur Yürek son bölüm izle...

Ekranların sevilen ve izlenen sürükleyici dizisi Cesur Yürek 10. bölüm fragmanıyla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Sevilen dizinin yeni bölümü perşembe akşamı izleyicileriyle buluşacak. Heyecanlı dizinin son bölümünde ilginç gelişmeler yaşanmıştı. Son bölümde Tatar Ahmet'in vurulmasıyla Gevaşlı masayı ele geçirmek için harekete geçerken, Harbi'nin beklenmeyen hamlesiyle tüm dengeler altüst olmuştu. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Cesur Yürek 10. yeni bölüm fragmanıyla sizlerle.

Cesur Yürek 15 Aralık Perşembe fragmanı izle

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

“Cesur Yürek”in 9. bölümünde; Ömer Ferhat'ın kendisine kurduğu pusudan nasıl kurtulacak?  Tatar Ahmet ve Ömer, Güler'i kurtarmak için takas planını yapar. Güler ve Doğan takası gerçekleşirken Tatar Ahmet vurulur. Tatar Ahmet'in vurulmasıyla  Gevaşlı masayı ele geçirmek için harekete geçerken, Harbi'nin beklenmeyen hamlesiyle tüm dengeler altüst olur. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Ferhat ve Ömer arasındaki savaş yeni bir boyut kazanır. Ömer Ferhat'ı bulmak için her yolu denerken, Ferhat da Ömer'e büyük bir acı yaşatmak için kuzeni Hüsrev'le harekete geçer. Ömer girdiği yolda Enver tarafından yalnız bırakıldığını düşünür. Gücünü bileğinden, cesaretini yüreğinden alan Ömer Korkmaz'ı çetin bir savaş beklemektedir. 

DİZİNİN HİKAYESİ

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.