Show Tv'nin aksiyon dolu dizisi Cesur Yürek 9. bölüm fragmanında şok gelişmeler yaşanacak. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük ilgi gören Cesur Yürek 8 Aralık Perşembe fragmanında Ömer, Bozdoğanların peşinden bir dakika bile ayrılamayacağı konusunda intikam yemini ediyor. Yeni bölümde Tatar Ahmet ve Ömer, Güler'i kurtarmak için takas planını yapar. Güler ve Doğan takası gerçekleşirken Tatar Ahmet vurulur.  İşte, Cesur Yürek 9. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

Cesur Yürek yeni bölüm öncesi yayınlanan 9. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşatacağının sinyalini verdi. Ekranların izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatan dizisi Cesur Yürek yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde yaşanan aksiyon dolu gelişmeler diziseverleri hayrete düşürecek. Yeni bölümde Tatar Ahmet ve Ömer, Güler'i kurtarmak için takas planını yapar. Güler ve Doğan takası gerçekleşirken Tatar Ahmet vurulur.  İşte, Cesur Yürek 9. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

Cesur Yürek 9. bölüm fragmanı izle

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Perşembe akşamı 9. bölümü ile ekrana gelecek "Cesur Yürek"te; Ömer Ferhat'ın kendisine kurduğu pusudan nasıl kurtulacak? Tatar Ahmet ve Ömer, Güler'i kurtarmak için takas planını yapar. Güler ve Doğan takası gerçekleşirken Tatar Ahmet vurulur. Tatar Ahmet'in vurulmasıyla Gevaşlı masayı ele geçirmek için harekete geçerken, Harbi'nin beklenmeyen hamlesiyle tüm dengeler altüst olur. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Ferhat ve Ömer arasındaki savaş yeni bir boyut kazanır. Ömer Ferhat'ı bulmak için her yolu denerken, Ferhat da Ömer'e büyük bir acı yaşatmak için kuzeni Hüsrev'le harekete geçer. Ömer girdiği yolda Enver tarafından yalnız bırakıldığını düşünür. Gücünü bileğinden, cesaretini yüreğinden alan Ömer Korkmaz'ı çetin bir savaş beklemektedir.