Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur programının maço damat arayan güzel gelin adayı Ceyda Kırıcı kimdir? Bu haftaki eleme bölümünde Ceyda Kırıcı mı elenecek? Güzel yarışmacı Ceyda Kırıcı’yı biraz yakından tanıyalım.

Ceyda Kırıcı ile Melis arasında yaşanan erkek kavgası izleyicileri şok etti. Melis'in Ceyda'ya meydan okuması ve "Hoşlandığın bütün erkekleri elinden alırım" demesi bir anda ortalığı karıştırdı. Melis'in sözleri üzerine öfkelenen Ceyda'nın tepkisi çok sert oldu. 

Olay nasıl gelişmişti? Melis ile Daniela arasında çıkan tartışmaya Ceyda Kırıcı'da dahil oldu. Ceyda'nın araya girmesine kızan Melis gelin evine bomba gibi düşen şu sözleri söyledi. "Serhan'ı bırak... Hoşlandığın bütün erkekleri elinden alırım..."

Melis'in bu sözleri sosyal medyada da olay oldu ve yüzlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcıları sözlerinden dolayı Melis'i eleştirirken Ceyda'ya destek verdiler.

Ceyda Kırıcı kimdir


- 1994 doğumlu'dur, 21 yaşındadır.
- ceyda kırıcı 53 kilodur.
- ceyda kırıcı'nın boy uzunluğu 1.70 cm'dir.
- izmir'de hayatını sürdürmektedir.
- show tv'de kameralara gelmiş olan bu tarz bana ait isimli yarışmaya da katılmıştır.
- izmir ili memleketidir.
- ceyda kırıcı, lise eğitimini tamamlamış üniversite okumamıştır.
- sosyal medya hesabı olan twitter'ı çok sıklıkla kullanıyor.
- göz rengi kahverengidir.
- koç burcu'na sahip olduğu düşünülmektedir.

ceyda kırıcı adına sahip yarışmacının en doğru kendilerinin vakıf oldukları malumatların araştırdığımız kadarıyla bu bilgilerdir.kısmetse vuku bulabilir takvimi aracılığı ile daha uzak olmayan tanıyabileceğimizi düşünmekteyiz..

CEYDA KIRICI
Yaşı : 21
Eğitim Durumu : Lise mezunu
Meslek: Şu an çalışmıyor
Memleket: İzmir
Göz Rengi: Kahverengi
Kilo: 53
Boy: 1. 70
Burç: Koç