Kanal D'de yyaınlanna ve hemen her hafta haftanın birincisi olarak ödülleri toplayan Ceyda Kırıcı hayran kitlesinden faydalanmak için eski nişanlısı ile klipte oynadı. Kısmetse Olur güzel ve seksi gelin adayı Ceyda Kırıcı'nın eski nişanlısı ile oynadığı klip bir anda video izleme sitelerinde liste başı olmayı başardı.

Peki Ceyda Kırıcı Kimdir ve neden bu kadar başarılı oldu? Bir oyun olduğu ve ajanslardan gelen mankenlerin katıldığı ispatlanan Kısmetse Olur'da yarışan Ceyda Kırıcı buradaki başarısını sanat dünyasında da sürdürmek amacında..

Kısmetse Olur yarışmacılarının her biri hakkıınd açeşitli senaryolar ortaya atılmaktaydı. Ceyda Kırıcı'nın eski sevgilisiyle  klip çekmesi Ayça'yı akla getirdi. Bilindiği gibi Emre ile aşk yaşayan Ayça'da eski nişanlısı ile yemek yerken objektiflere yakalanamış ve bir anda tepkilerin odağındaki yerini almıştı.

Peki aslında dışarıda hepsinin bir sevgilisi var mı? Kısmetse Olur yarışmacılarının dışarıdaki hayatları gerçekten anlatıldığı gibi mi? Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül neden suskunluğunu bozmuyor ve sorulara cevap vermiyor? Tüm bu sorular cevabını beklersen neler oluyor?

İşte Ceyda Kırıcı hakkındaki innaılmazsı zor iddialar!