Uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçlarından verien kesinleşmiş ceasını çeken Deniz Seki, Bakırköy Cezaevi’nde açılan gitar kursuna başladı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki, haftanın dört günü belli saatler arasında gitar dersi alıyor.

Hayata küseyen ve cezaevinde kendini geliştirmeye devam eden XDeniz Seki ayrıca tiyatro ve drama eğitimi de almaya başladı. Deniz Seki, usta oyuncu Tuncay Tanülkü ve ekibinden mahkum arkadaşları ile birlikte drama eğitimi alıyor.

Deniz Seki’nin arkadaşlarıyla birlikte bir oyun sahnelemek istediklerini belirten iletişim danışmanı Özgür Aras, bunun için çok sıkı prova yaptıklarını iletiyor. Bir yandan da 2016 yılının ilk ayı çıkacak kitabını da tamamlamak için son sürat yazan Deniz Seki ise, “Çilehane verim haneye dönüşüyor” cümlesiyle ruh halini özetliyor.

Sezen Aksu, Deniz Seki’ye mektubunda “Çilehaneyi verim haneye dönüştür” diye yazmıştı.

Deniz Seki’nin el çizimi ve şiirinin yer aldığı tshirtler El Bebek Gül Bebek Derneği’nin erken doğan çocukların tedavisine gelir olarak 3 4 – 5 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul Citys Nişantaşı Alışveriş Merkezinde düzenlenecek Yılbaşı Alışveriş Festivali’nde satışa sunulacak.

Deniz Seki

Deniz Seki kimdir?

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Kız lisesinden mezun olduktan sonra, sunuculuk yapmaya başladı. Ancak müziğe ilgisi daha fazlaydı. Bu yüzden 1994 yılında müzik piyasasına atıldı. Emel Müftüoğlu ve Kenan Doğulu gibi ünlü isimlere vokalistlik yaptı. 1995 senesinde şarkı yarışmasına katıldı ve bu yarışmadan birincilikle döndü.

İlk olarak ”Hiç Kimse Değilim” adlı albümü 1997 yılında piyasaya çıktı. Deniz Seki toplamda 7 albüm çıkarttı ve 3 ayrı filmde oynadı. Özel hayatıyla 2010 yılında gündemi bir hayli meşgul etti. ”Uyuştucu Ticaretine Yardım” suçundan 9 yıla kadar hapsi istendi. Ardından tutuklanan Deniz Seki 8 ay hapis yattı. Uzun zamandır aranan ve 4 yıl daha hapis yatması gereken Deniz Seki  15 Kasım 2014 tarihinde tekrar tutuklandı.