Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına katılan çiçek Dilligil 30 kilo verdiği mide ameliyatını ve yaşadıklarını anlattı.
İşte o açıklamalardan satırbaşları:

90'lı kilolara geldiğimde ameliyat olmaya karar verdim. Doktorum 'ye' dedi. Bütün bir yazı yiyerek geçirdim. 96 kiloyla ameliyata girdim. 

- Son üç senedir ciddi tansiyon hastasıydım. Sabah aşkam ilaç alıyorum. Benim için öncelik buydu. Kilo verince evet insan kendini iyi hissediyor ama oğlumun yolculuğunu görmek istiyorum. İzlediğim kamu spotu beni çok etkiledi. Oğlum şuan 19 yaşında. Ben onunla güzel ve kaliteli yaşamak istiyorum.

-Ben bir şeye karar verdiğim zaman sadece pozitif tarafını düşünürüm. Ne bir Ağrı sızı yaşadım, ne de bir yeme problemi yaşadım. Artık bir mağazaya girip small alışveriş yapmak istiyorum.

- 8 tane doktor dolaştım, ciddi bir check up'tan geçiyorsun. 8 doktor 'tamam' dedikten sonra ameliyat oldum.

-Çok Diyet uyguladım, hiçbir diyetisyene sözüm yok. Ben istiktrarsız oldum. Şu an istesem de o düzene dönemiyorum. Yeme içme sisteminiz oturuyor. Mantı sipariş veriyoruz, iki çatal alıyor 'ay çok doydum' diyor. 

-'Can isteme' hormonunu kesiyorlar ameliyatta. Un helvası ve mercimek köftesi... Gecenin 4'ünde 'un helvası' diyerek uyanıyordum. Şimdi görmek istemiyorum.

BORA ÖZTOPRAK: EŞİMİ GÖRÜNCE NEFESİM KESİLDİ

- Biz Ardahan ile çok endişelendik. Bu konuyu tanıyan arkadaşlarımız çok fazla sohbet ettik. Ben ve Ardahan için çok son dakika oldu. Temmuz'un 25'inde geldi ben 1 Eylül'de ameliyat oluyorum.

- Afife Jale ödüllerinden eşimi görünce 'efsane' dedim. Nefesim kesildi.