İkinci kez İşte Benim stilim podyumunda yürümeye başlayan ve iyi bir performans gösteren Çiğdem Çelik 37 yaşında ve bekar. Çiğdem Çelik 37 yaşında, 1.66 boyunda. Çiğdem Çelik Beylikdüzü’nde oturuyor. Hosteslik yapan Çiğdem Çelik'in, Kim Kardashian’a olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çektiği iddia ediliyor. İşte Benim Stilim 2. sezonuna sonradan dahil olup finale kadar yükselen Çiğdem Çelik bu sezonda da en güçlü adaylar arasında yer alıyor.

İşte Benim Stilim All Star yarışmacısı Çiğdem Çelik özellikle son zamanlarda,Gülnihal Candan ile tartışmalarıyla adından sıkça söz ettirdi. Estetik yaptırdığını itiraf eden Çiğdem Çelik, Nihal’in eleştirilerinden bir türlü kurtulamıyor. Güzel yarışmacı finale kalarak da büyük sürpriz yaptı ve diğer yarışmacıların kıskançık oklarını üzerine çekti.

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarıyla devam ediyor. 2. sezona daha sonra dahil edilen ve hem duruşu hem de tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Çiğdem Çelik All Star kızları arasından en merak edilenlerden oldu.

Çiğdem Çelik son olarak İşte Benim Stilim 'de Nazlı Hamarat tartışması ile gündeme geldi. Peki İşte Benim Stilim yarışmasına Nazlı Hamarat elendikten sonra yeniden dahil olan Çiğdem Çelik kimdir?

Çiğdem Çelik Instagram hesabında paylaştığı pozlarla bu sorunun yanıtını veriyor.

Çiğdem Çelik Kimdir

Estetikle kendini baştan sona yenileyen Çiğdem Çelik özel bir havayolu şirketinde hosteslik yapıyor. İşte Benim Stilim yarışmasına katılmak için hosteslikten ayrılan Çiğdem Çelik, instagram hesabında üniformalı resimlerine yer vermiş.

Çiğdem Çelik

Çiğdem Çelik hakkındaki bilgiler sınırlı. Aslen Bursalı olan Çiğdem Çelik annesi ile birlikte yaşıyor. Babasından bugüne kadar hiç söz etmedi.