İşte Benim Stilim Yarışmasında sadece giydikleri kıyafetler değil zaman zaman yarışmacıların yorumları çıgrından  çıkabiliyor. Yarışmacılar elenince yerine yeni isimler gelebiliyor bunlardan bir tanesi de Çiğdem Çelik. Çiğdem Çelik, nazlı hamarat elenmesi ile yeniden yarışmaya dahil oldu dahil olduğu an itibarı ile de zaman zaman nabızları yükseltiyor Çelik hakkında bir çok bilgi bilinmese de hakkında bilinenler şöyle sıralanıyor.

Çiğdem Çelik son olarak İşte Benim Stilim 'de Nazlı Hamarat tartışması ile gündeme geldi. Peki İşte Benim Stilim yarışmasına Nazlı Hamarat elendikten sonra yeniden dahil olan Çiğdem Çelik kimdir?

Çiğdem Çelik Instagram hesabında paylaştığı pozlarla bu sorunun yanıtını veriyor.

Estetikle kendini baştan sona yenileyen Çiğdem Çelik özel bir havayolu şirketinde hosteslik yapıyor. İşte Benim Stilim yarışmasına katılmak için hosteslikten ayrılan Çiğdem Çelik, instagram hesabında üniformalı resimlerine yer vermiş.

Çiğdem Çelik hakkındaki bilgiler sınırlı. Aslen Bursalı olan Çiğdem Çelik annesi ile birlikte yaşıyor. Babasından bugüne kadar hiç söz etmedi.

Hosteslik görevinden İşte Benim Stilim için ayrılan Çiğdem Çelik 36 yaşında. Medeni durumu bekar ancak daha önce evlenip evlenmediği bilinmiyor. Bursa doğumlu olan Çiğdem Çelik 'in ailesi Bulgaristan göçmenlerinden.

Çiğdem Çelik

İşte Benim Sitilim yarışmasına yeni katılan yarışmacılardan olan Çiğdem Çelik yarışmaya hızlı bir giriş yaparak kavgalara başlamıştır. İşte Benim sitilim Çiğdem Çelik yarışmada bir anda dikkat çeken ve güzelliği ile adından söz ettiren yarışmacılar arasında yerini aldı. Peki çiğdem çelik kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapmaktadır. İzleyici tarafından merak edilen tüm bu bilgiler yazımızın devamındadır. 

İşte Benim Stilim yarışmacısı olan ve yarışmaya yeni katılan Çiğdem Çelik 1979 yılında Bursa da doğmuştur. 36 yaşında olan güzel yarışmacı Çiğdem Çelik daha önce Yemekteyiz programına da katılmış ve tanınan bir isimdir. Bursa doğumlu olan Çiğdem Çelik İstanbul da yaşamaktadır.

Çiğdem Çelik, yarışmayı kazanması neticesinde, "türk halkına teşekkür ederim" sözleri üzerine yine yarışmacılardan emel'in, "sen türk halkına değil kocana dua et" şeklinde ayar yemiş yarışmacısıdır.

kocasının gsm operatörlerinden birinin başında bulunma ihtimalini düşündürmüştür bizlere...

suratındaki muzaffer ifade de patlatmalıktı. olmamış...

dhatv