Star TV'nin sevilen dizileri arasına giren 'Çilek Kokusu', 3. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Çilek Kokusu 3. bölümü ile izleyenlere güzel dakikalar yaşatırken, başrollerinde Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in rol aldığı dizi bu akşam saat 20:30'da Star TV'de olacak. Çilek Kokusu 3. Bölüm fragmanı haberimizde...



Yapımını Gold Film ‘in, senaristliğini Aslı Zengin ve yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda  Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi başarılı oyuncuların olduğu, Çilek Kokusu bu akşam Star'da izleyiciyle buluşacak.

Çilek Kokusu 3. Bölüm Özeti

Aslı ve Burak’ı kötü bir sürpriz bekliyor.
Aslı, sevgili  numarası yapacağı kişinin Volkan olduğunu görünce neye uğradığını şaşırır. Hayallerinin aşkı karşısındadır ve parti için onu beklemektedir.  Aynı şekilde Volkan da Aslı’yı gördüğü için şaşkındır. Hep birlikte partiye giderler. 

Partide Burak ve Aslı’yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Barda kavga ettikleri Murat da partidedir ve onları görmüştür. Tekrar kavga çıkmasından çekinen Burak , Aslı’yı da alarak partiyi hemen ayrılır. Ama bu sefer onları daha büyük bir sürpriz beklemektedir.