İspanyol devi Real Madrid'in futbolu ile olduğu kadar çapkınlıklarıyla da anılan Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kendi Instagram hesabından ünlü oyuncu Margot Robbie'nin dört fotoğrafını beğenmesi olay yarattı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu hareket "Cristiano Ronaldo'nun yeni gözdesi Margot Robbie mi?" sorularını da beraberinde getirdi.

Rus sevgilisi Irina Shayk'tan ayrıldaktan sonra bir çok sevgili değiştiren Cristiano Ronaldo'nun yeni hedefinin ise Margot Robbie olacağı iddiası magazin basınında geniş yer bulmaya devam ettiği öğrenildi.

Margot Robbie Kimdir?

Margot Robbie (d. 2 Temmuz 1990 Dalby,Queensland) Avustralyalı aktris. 2008'den günümüze çeşitli film ve dizilerde oynamıştır. 2011 yılında ABC'de yayınlanan PanAm dizisindeki Laura Cameron rolüyle tanınmıştır. Dizi 1. sezondan sonra yayından kaldırıldıktan sonra çeşitli filmlerde oynamaya başlamıştır.

Gold Coast, Avustralya'da büyüyen Margot Robbie, çocukluğunun çoğunu büyükanne ve büyükbabasının çiftliğinde geçirmiştir. 2007'de Sommerset Koleji'nden mezun olmuştur. 17 yaşında Melbourne'e yerleşerek profesyonel oyunculuğa başlamıştır.


Kariyeri

İlk defa Aash Aaron'un filmleri olan Vigilante(2008) ve I.C.U.(2009) ile seyirciyle buluştu. Seçmelerdeki performansı herhangi bir ajansa bağlı olmadan I.C.U.'de başrolünü almasını sağladı. Ayrıca kariyerini ilk döneminde çeşitli reklam filmlerinde de oynadı. Haziran 2008'den itibaren Neighbours dizisinde Donna Freedman'ı canlandırdı. Normalde misafir oyuncu olarak başladığı dizide kalıcı bir rol kazandı. Bu roldeki başarılı performansı, Margot Robbie'ye iki Logie Ödülü getirdi.


2011 yılında Charlie'nin Melekleri adlı yeni bir dizi için seçmelere katıldı. Ancak yapımcılar kendisine başka bir teklifte bulundular ve PanAm dizisindeki Laura Cameron rolüyle geldiler. Dizi her ne kadar iyi yorumlar alsa da reytinglerin düşmesinden dolayı yayından kaldırıldı. Son olarak Aralık 2013'te vizyona giren The Wolf of Wall Street filmindeki Naomi Lapaglia rolüyle çeşitli ödüller kazandı.