Ünlü futbolcu David Beckham ile Victoria Beckham'ın kızları 4 yaşındaki Harper'ın ağzında hala emzikle dolaşması büyük tepki çekti. Geçtiğimiz gün Hollywood'da babası David Beckham ile görüntülenen Harper'ın pembe beyaz elbisesi ve ağzında emziği büyük dikkat çekti. 4 yaşına basan Harper'ın ağzında hala emzikle dolaşması görenleri şok etti.

KONUŞMA VEYA DİŞ BOZUKLUĞU YAŞAYABİLİR

10 Temmuz'da 4 yaşına basan Harper'ın hala emzik kullanıyor olmasını değerlendiren uzmanlar, küçük kızın ileride konuşma veya diş bozukluğu gibi sorunlar yaşaya bileceği konusunda uyarıda bulundu.



EMZİK 2 YAŞINDAN SONRA ZARARLI 
İstanbul Üniversitesi (İÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif Oktay Sepet, emziğin en geç 2 yaşında bıraktırılması gerektiğini belirterek, "Emziğin uzun süreli kullanımı, ağız-diş yapılarında kalıcı zararlara, konuşma ve telaffuz bozuklukları ile orta kulak enfeksiyonlarına da neden olabilmektedir.

GÖZLER ÖNÜNDE BÜYÜDÜ

Dünyanın en çok fotoğrafı çekilen bebeklerinden biri olan Harper, neredeyse doğduğu günden beri anne veya babasının kucağında objektiflere yansıyor. Beckham ailesinin sevimli kızları, bu karlerin birçoğunda ağzında kıyafetiyle uyumlu bir emzikle dikkat çekiyordu.