Fox Tv ekranlarında yeni başlayan Dayan Yüreğim ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği Dayan Yüreğim dizisinin konusu ne? Dayan Yüreğim oyuncu kadrosunda kimler var? Fox Tv'de Cuma akşamları yayınlanacak olan Dayan Yüreğim 1. bölüm fragmanı, oyuncu kadrosu, yönetmeni, konusu haberimizde.

Dayan Yüreğim için gerim sayım başladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Cansel Elçin’in oyuncu kadrosunda yer aldığı Dayan Yüreğim yarın akşam ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyecek. Peki, Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte, Dayan Yüreğim ile ilgili detaylar!

Ön hazırlıkları bir yıldır, çekimleri iki aydır süren Dayan Yüreğim yarın akşam ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın ilk bölümünde hem dizinin konusuna hem de karakterlere dair detaylar ortaya çıkacak. Hikayesi Ozan Yurdakul’a, senaryosu Serap Gazel’e ait Dayan Yüreğim’in oyuncu kadrosunda son dönemlerin popüler isimleri ve pek çok iddialı yapımda yer almış olan oyuncular bulunuyor. İşte, Dayan Yüreğim oyuncu kadrosu ve konusu!

DAYAN YÜREĞİM OYUNCU KADROSU

Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı; Ege Aydan, Didem İnselel, Tuncer Salman, Bengi Öztürk, Bora Akkaş, Aydan Koptur, Ferit Kaya, Korel Cezayirli, Bülent Alkış, Özlem Maden, Mehmet Aslan, Miray Akay ve Brad Berke Bayrak’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Dayan Yüreğim, bir kadının her şeyini kaybettikten sonra çocukları için hayatta kalma mücadelesini çarpıcı bir gerçeklikle anlatıyor.

DAYAN YÜREĞİM 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Elvan bir yandan mahalle polikliniğinde çalışmakta diğer yandan pazarcılık yapan kocasının işlerine yardım etmektedir. Elvan’ın kocası Tahir, alkolik, kumarbaz ve çıkarı neredeyse orada duran bir adamdır. Üstelik Elvan’a şiddet de uygulamakta, Elvan yine de iki çocuğunun mutluluğu için olan bitene ses çıkarmamaktadır. Elvan’ın tam bir Beşiktaş fanatiği olan oğlu Selim sokakta top oynarken, hızla mahalleye giren bir spor otomobil Selim’e çarpar. Selim’in durumu ağırdır ve hastaneye kaldırılır. Elvan hastanede evladının yaşam savaşına destek olmaya çalışırken Tahir, kazayı yapan Atıf Şanal’ın ailesinden ‘kan parası’ almıştır.

Şanallar, ülkenin en zengin ailelerinden biridir. Karakolda suçu başkası üstlenmiştir ve Atıf Şanal çoktan yurtdışına çıkmıştır. Gerçeği öğrenen Elvan kocası Tahir’den hesap sorar. Tahir üste çıkmak için saldırıya geçer. Oğlunun acısıyla kıvranan Elvan için geçmişteki mutsuzluklarını mumla aratacak günler başlamıştır…

DAYAN YÜREĞİM KARAKTERLERİ

Ece Uslu - Elvan

Kederli ama çok güzel bir kadın... Selim’in ve Seray’ın annesi. Tahir’in karısı. Sağlıkçı. Yıllarca hem yoksulluğa hem de bunun en büyük müsebbibi olan kumarbaz ve alkolik kocası Tahir’in aymazlığına dayanmış. Annesini erken yaşta kaybetmiş; babasının ikinci evliliği sebebiyle de kabusa dönen hayatından koşarak kaçmış ve 18’ine basar basmaz Tahir’le evlenmiş. İyi bir anne, yardımsever bir kadın. Selim’in geçirdiği kazadan sonra hayatı alt üst oluyor. Bir cinnet anında kocası Tahir’i öldürüyor. Cezaevine giren Elvan’ın tek isteği, oğlu Selim’i tekrar sağlıklı görmek ve kızı Seray’a yaşattığı hayal kırıklığını tamir etmek.

Cansel Elçin - Fuat

Aysun’un kocası, Nazlı’nın babası. Türkiye’nin sayılı ağır ceza avukatlarından. Mesleğinin en büyüğü, isterse en çok o kazanır ama bunlar onun için bir kriter değil. Elvan’ın cezaevinden koğuş arkadaşı Nuran’ın çocukluk arkadaşı olduğu için avukatlığını üstlenmiş. Nuran sayesinde Elvan ile tanışıyor ve davasını üstleniyor. İşinde çok başarılı ancak ailesiyle olan ilişkisinde bir türlü dikiş tutturamıyor. Karısıyla yaşadığı huzursuzluklar nedeniyle kızı Nazlı da sağa sola savruluyor.

Berk Atan - Atıf Şanal

Züppe görünümünün altında, konuştuğunda anlaşılır, zeki bir tarafı var. Yakışıklı, karizmatik, deli dolu biri. Gözleri çok şey anlatıyor. Hangi ortamda olursa olsun enerjisiyle dikkat çekiyor. Anne ve babasından çok farklı bir karaktere sahip. Karşısındakini ikna etmeyi iyi biliyor. İşine gelmeyen bir şeyi ona kimse yaptıramıyor. İyi niyetli ama kinci. Atıf’ın hayatı Selim’in kazasından önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor.

Nilay Deniz – Seray

Elvan’ın kızı. Aynı annesi gibi dupduru bir güzelliği var. İnatçı, idealist, samimi ve dürüst. Ailesi dağıldıktan kendine, hayata karşı dik durmaya söz verdi. Kardeşi Selim’in felç kalmasına sebep olan Şanallar’ın oğlu Atıf’a ilgi duyuyor. Varoşta büyüse de çok zevkli ve yetenekli biri... Ucuz giyer ama kendine yakıştırır; kaliteli müzik dinler. Gustosu hep vardı. Ancak hayat onu bambaşka bir yere götürdü. Hayatı Selim’in başına gelen kaza öncesi ve sonrası diye ikiye ayrıldı. Hayata bakışı değişti. Yaşama dirayeti ve zekası sayesinde tutundu.