Kanal 7’nin yoğun ilgiyle takip edilen günlük dizisi Deli Divane 1 Aralık Perşembe fragmanı yayınlandı. Deli Divane 128. Bölüm Fragmanı heyecanın doruğa çıktığı sahnelerle ekrana geliyor. Deli Divane son bölümde Alekh’in hızla iyileşmesi Sadhana’yı endişelendirir. Korumacı tavrı yüzünden Ranvir’le arası bozulur.

Kanal 7 ekranlarında gün boyu hint dizileri milyonlarca izleyici tarafından izleniyor ve çok beğeniliyor. Hint dizilerinin vazgeçilmez adresi Kanal 7'de Deli Divane adlı Hint aşk dizisi de çok büyük bir beğeniyle izleniyor. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan Deli Divane dizisinde heyecan gittikçe artıyor.

Bir Başka Aşk ve Deli Dİvane dizileri Kanal 7 ekranlarında hint rüzgarı estirmeye devam ediyor.

Deli Divane 128. Bölüm Fragmanı 1 Aralık Perşembe

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Deli Divane'nin 1 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 128. bölümünde neler olacak?

Deli Divane 128. Bölüm Özeti

Kanal 7’nin yoğun ilgiyle takip edilen günlük dizisi Deli Divane’de bugün; Alekh’in hızla iyileşmesi Sadhana’yı endişelendirir. Korumacı tavrı yüzünden Ranvir’le arası bozulur.

Ranvir, Alekh’e araba kullanmayı öğretir. Bu esnada yaşadıkları ufak araba kazası Ranvir ve Sadhana’nın arasının bozulmasına neden olur. Sadhana, kızgınlıkla Ranvir’e tokat atar. Bunun üzerine Alekh, Sadhana’ya küser. Büyük hala umduğunu bulamayınca evden ayrılmaya karar verir. Gitmeden önce de Ragini’ye, Sadhana konusunda dikkatli olmasını söyler. Büyük halanın bu tavrı Sadhana’yı üzer. Ranvir’e tokat atmasının ardından Ragini de Sadhana’ya kırılır. Alekh son zamanlarda Sadhana’yı ihmal ettiğinin farkına varacak mı?

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…