Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Deli Divane 107. bölüm fragmanı bomba gibi bir bölümle geliyor. Deli Divane 10 Kasım Perşembe fragmanı şok edecek sahnelerle geliyor. Alekh kendisi yerine Sadhana ile Slokh’un evlenmesini ister. Slokh ilk önce Alekh’e tepki gösterir. Ancak Alekh’in teklifini kabul eder.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Deli Divane 10 Kasım Perşembe günü yayınlanacak olan 107. bölümünde neler yaşanacak?

Deli Divane 107. Bölüm Özeti

SLOKH’UN PLANI NASIL SONUÇLANACAK?

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Alekh kendisi yerine Sadhana ile Slokh’un evlenmesini ister. Slokh ilk önce Alekh’e tepki gösterir. Ancak Alekh’in teklifini kabul eder.

Sadhana için doğru kişi olmadığını düşünen Alekh, Sadhana’nın Slokh’la mutlu olacağını söyler. Bu yüzden Sadhana ile evlenmesi için baskı yapar. Alekh’in bu planını daha önceden tahmin eden Slokh ise Sadhana’ya olanları anlatır. Slokh, Alekh’in Sadhana’sız yapamayacağını anlaması için Alekh’e karşı başka bir plan yapmayı teklif eder. Sadhana ilk etapta Slokh’un önerisine karşı çıksa da Alekh’in tedavisi için bu fikri kabul eder. Slokh ve Sadhana’nın gizli planından ise aile üyelerinin haberi yoktur.

DELİ DİVANE 10 KASIM PERŞEMBE FRAGMANI İZLE



Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai