Kanal 7'nin aşk, tutku, ihtiras dolu dizisi Deli Divane 12 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Deli Divane 139. Bölüm Fragmanı şok edecek sahnelerle ekranda olacak. Kanal 7 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı dizisi Deli Divane 12 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak olan 139. bölümünde neler olacak? Kanal 7’nin sevilen dizisi Deli Divane’de bugün Sadhana evden kovulsa da son bir kez Alekh ile konuşmak istediğini söyler. Praka bu isteğe ilk önce karşı çıkar ama Sadhana’yı kıramaz.

Sadhana, Alekh’in onu affedeceğinden emindir. Bu düşüncesine dayısını da inandırır ve Rajvansların evine giderler. Sadhana, Alekh’in de kendisini o evde istemediğini öğrenir. Vasundhara’nın sözleri Praka’yı çok sinirlendirir. Sadhana’nın yaptığı fedakârlıkları unutan Vasundhara ve Alekh’e ateş püskürür. Bu tartışmalar yaşanırken Ragini’de Sadhana’yı istemediğini söyler. Sadhana duydukları karşısında yıkılır. Praka’nın desteği ile dayısının evine gider. Malti, Vino’yı Sadhana’ya karşı doldurur ve Sadhana’nın boğazının yük olduğundan yakınırlar. Sadhana’nın ise dayısından başka destekçisi kalmaz. Ranvir’in hapse girmesine ve Sadhana’nın evden kovulmasına neden olan Avni ile Naveen ise zaferlerini kutlar. 

Deli Divane 139. Bölüm Fragmanı 12 Aralık Pazartesi İzle

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai