Kanal 7’nin tutkuyla izlenen sevilen dizisi Deli Divane 13 Aralık Salı fragmanı yayınlandı. Deli Divane son bölüm izlenme rekorlar kırdı. Deli Divane yeni bölüm fragmanında şok gelişmeler yaşanacak. 13 Aralık Salı günü yayınlanacak olan Deli Divane 140. bölüm bomba gibi sahnelerle ekranda olacak. Deli Divane son bölüm izle...

Deli Divane dizisi 13 Aralık Salı günü yayınlanacak olan 140. bölümünde neler yaşanacak?

Deli Divane 140. Bölüm Özeti

HERKES SADHANA’YI SUÇLAMAYI SÜRDÜRÜR

Kanal 7’nin sevilen dizisi Deli Divane’de bugün; Kaşalya, Praka ile arasını bozduğu için Sadhana’ya rahat vermez. Sadhana ise sürekli yengesinin ithamlarına boyun eğmek zorunda kalır. 

Deli Divane 140. Bölüm Fragmanı 13 Aralık Salı

Sadhana, dayısı ile yengesinin evliliklerinin devamı için o evde yaşmanın doğru olmadığını düşünür. Herkes uyurken gizlice evden kaçmaya karar veren Sadhana’yı dayısı son anda yakalar ve ikna eder. Sadhana’nın varlığı Vino ve babasının da arasını bozar. Bunun üzerine Vino ve karısı ev aramaya başlar. Kaşalya, Ragini’ye Sadhana ile tüm bağlarını koparmasını tembihler. Ranvir’i ziyarete giden Ragini, bebeğini kaybettiğini söyleyemez. Vasundhara, Alekh’e Sadhana ile barışmaması için söz vermesini ister. Alekh, Sadhana’nın yokluğuna üzülse de annesinin güvenini sarsmak istemez. Ranvir ise hiç ziyaretine gelmeyen Sadhana’nın durumunu merak eder.

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Oyuncuları Karakterleri
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai