Kanal 7'nin büyük tutkuyla izlenen Hint aşk dizisi Deli Divane 132.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Deli Divane 5 Aralık Pazartesi fragmanı Ragini'nin hamile olduğu haberiyle sarsılacak. Deli Divane yeni bölümde Ragini büyük üzüntü duyacak ve bayılacak. Ragini'nin hamile olduğunun anlaşılması şok edecek.

ALEKH YİNE FENALAŞIR

Kanal 7’nin yoğun ilgiyle takip edilen günlük dizisi Deli Divane’de bugün; Ragini’nin yaşadığı üzüntü ile tansiyonu düşer ve bayılır. Bunun üzerine eve gelen doktor Ragini’yi muayene eder ve Ragini’nin hamile olduğu haberini verir. Bu haberle tüm aile çok mutlu olur.

Deli Divane 132.Bölüm Fragmanı İzle

Ragini’nin hamile olduğunu öğrenen herkes buruk bir mutluluk yaşar. Ranvir’in hapiste olduğundan haberi olmayan Kaşalya, Ragini’yi arar. Olanları duyunca herkes çok üzülür. Kaşalya ve Praka hemen kızlarının yanına koşar. Ancak yeni doğum yapan Malti, hastaneden eve döndüğünde evde kimseyi göremez. Bunun üzerine Vino’yu anne ve babasının ilgisizliği ile suçlar. Ragini ise üzüntüden ağzına yemek sürmez. Sadhana ise yaşanan kötü durumlardan kendisini sorumlu hisseder. Kaşalya ise Sadhana’ya ateş püskürür. Ragini’nin hep Sadhana yüzünden mutsuz olmasından yakınır. Praka ise Sadhana’nın fedakârlıklarını görmezden geldiği için Kaşalya’ya kızar. Ranvir’in hapiste olması Naveen’in işine yarar. Alekh bir süre işlerle ilgilenmesi için Naveen’den yardım ister. Naveen ise bu durumu fırsat bilir ve hemen kabul eder. Alekh, Ranvir’in başına gelenleri düşündükçe yine fenalaşır ve kriz geçirir.

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Kadrosu ve Karakterleri

Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai