Kanal 7'de tutkuyla izlenen muhteşem Hint Aşk dizisi Deli Divane 14 Aralık Çarşamba fragmanı yayınlandı. Her bölümünde ayrın bir heyecan yaşanan ve büyüleyici bir aşkın anlatıldığı Deli Divane 141.Bölüm Fragmanı şok edecek. Deli Divane 14 Aralık fragmanında neler yaşanacak? Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen koltuğunda Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar gibi ünlü isimlerin oturduğu ve hüzünlü bir aşkın büyüleyici bir şekilde alatıldığı romantik aşk dizisi Deli Divane son bölüm büyük ilgiyle izlenmeye başladı.

Deli Divane Oyuncuları ve Karakterleri ise Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh) gibi isimlerden oluşuyor.

Deli Divane senarist koltuğunda ise bir değil birbirinden ünlü tam 5 isim oturuyor. Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar Deli Divane'yi yazan isimler.

Deli Divane 141.Bölüm Fragmanı 14 Aralık Çarşamba izle

Orijinal adı "Sapna Babul Ka Bidaai" olan Deli Divane tüm fragmanları haberimizde.