Kanal7'nin gündüz kuşağında reyting rekorları kıran dizisi Deli Divane  son bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Divane 14 Ocak Cumartesi fragmanı tam anlamıyla şok edecek. Deli Divane 172. Bölüm Fragmanı Sadhana'sız geçen yedi yıla sahne oldu. Deli Divane yeni bölüm haberimizde.

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük Hint dizisi Deli Divane'nin 14 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan 144. bölümünde neler olacak.

Deli Divane 172. son Bölüm Özeti

SADHANA’NIN YOKLUĞUNDA 7 YIL GEÇER

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’de bugün Ragini için Sadhana’nın öldüğünü kabullenmek kolay değildir. İlk öce bu gerçekten kaçsa da babasının yardımıyla güçlü olması gerektiğini anlar. Artık kendi kızı ile birlikte Khushi’yi de büyütecektir.

Deli Divane 172. Bölüm Fragmanı 14 Ocak Cumartesi

Ragini anne olduğu gün Sadhana’yı kaybeder. Bu durum Ragini’ye ağır gelse de Tamanna ve Khushi için güçlü olmak zorundadır. Sadhana’nın ölümünün ardından 7 yıl geçer. Alekh Sadhana’nın ölmesi ile eski haline döner. Sadhana’nın öldüğünü bir türlü kabullenemez. Ranvir ise yaşadıkları bu travmayı unutmak için kendini şirket işlerine verir. Ragini, Vasundhara ve Kaşalya’nın yardımıyla kızlara bakar. Ancak Ragini’yi en yaralayan olay Tamanna’nın doğum günü ile Sadhana’nın ölümünün aynı gün olmasıdır. 

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Oyuncuları
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai