Deli Divane son bölüm biter bitmez Deli Divane 15 Ocak Pazar fragmanı da yayınlandı. Deli Divane 173. Bölüm Fragmanıda Ragini'nin ölümüyle yıkılan ailenin dramı ekrana gelecek. Deli Divane yeni bölümde Ragini'nin acısına bir de Ranvir eklenir. Sadhana’nın ani ölümünün ardından Ranvir de trafik kazası geçirir ve hayatını kaybeder. Deli Divane son bölüm fragmanını izlemek için haberimizi okuyunuz.

RANVİR’İN ÖLÜMÜ İLE RAGİNİ İYİCE YALNIZ KALIR

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’de bugün geçen 7 yıl Ragini ve ailesi için de hiç kolay olmaz. Ragini’nin acısına bir de Ranvir eklenir. Sadhana’nın ani ölümünün ardından Ranvir de trafik kazası geçirir ve hayatını kaybeder. 

Sadhana’dan sonra Ranvir’i de yitiren Ragini’yi, kızların sevgisi ayakta tutar. Sadhana’nın yokluğuna alışmaya çalışan Ragini’yi, Ranvir’in ölümü alt üst eder. Ancak Khushi ve Tamanna’nın ona ihtiyacı vardır. Alekh’in sağlığı ise iyice bozulur. Kızlarla oyun oynayarak hayatını geçirir. Vasundhara ise Alekh’in bu haline üzülse de elinden hiçbir şey gelmez. Ranvir’in ölümünden sonra iyice yalnız kalan Ragini’ye ise destek olan biri vardır. Bu durumda Animol, Ragini’nin en büyük yardımcısı olur. Onun yanından hiç ayrılmaz. Tamanna, Animol’u babası gibi görmeye başlar. Vasundhara ise oğlunun yerini başka birinin almaya çalışmasından hoşnut değildir. Ragini her ne kadar Ranvir’i çok sevse de Animol’un ilgisine kayıtsız kalamaz.

Deli Divane 173. Bölüm Fragmanı 15 Ocak Pazar izle

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai