Deli Divane 16 Aralık Cuma fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin tutkuyla izlenen romantik aşk dizisi Deli Divane 143. Bölüm Fragmanı hüzünle izlenecek. Deli Divane son bölüm Sadhana’nın masum bir insan olduğuna inanan tek kişi Ranvir’dir. Deli Divane yeni bölümde Bunun için Alekh’e Sadhana’nın onun için yaptığı fedakârlıkları hatırlatır. 

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Deli Divane'nin 16 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan 143. bölümünden neler olacak?

SADHANA İŞE BAŞLAR

Kanal 7’nin sevilen dizisi Deli Divane’de bugün; Sadhana’nın masum bir insan olduğuna inanan tek kişi Ranvir’dir. Bunun için Alekh’e Sadhana’nın onun için yaptığı fedakârlıkları hatırlatır. 

Ranvir, yokluğunda yaşanan kötü olayları düzeltmeye uğraşır. Alekh ve Ragini’yi Sadhana konusunda ikna etmek için elinden geleni yapar. Ancak onlar inatla Sadhana’yı affetmeyi kabul etmezler. Praka’nın iş çıkışında geçirdiği kaza Sadhana’yı çok üzer. Praka, bu kazada kendini tehlikeye atar ve patronunun hayatını kurtarır. Sadhana ise dayısının işini kendisi yapmak istediğini söyler. Dayısının pek gönlü olmasa da Sadhana, Alekh’in ortağının yanında asistan olarak işe başlar. Ancak sürekli Alekh ile karşılaşmaya kalbi dayanmaz.

Deli Divane 143. Bölüm Fragmanı 16 Aralık Cuma

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai