Kanal 7'nin reyting rekorları kıran hint aşk dizisi Deli Divane 115. bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Divane 18 Kasım Cuma günü yayınlanan bölümde şok gelişmeler yaşanacak. Deli Divane yeni bölüm Ranvir ve Sadhana'nın rüşvet alıp dedesinin otopsi raporunu gizleyen doktorun izini sürdüğü olaylara sahne olur.

Deli Divane 115. Bölüm Fragmanı 18 Kasım Cuma

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Deli Divane'nin 18 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 115. bölümünde neler yaşanacak?

RANVİR RAGİNİ’YE TÜM GERÇEĞİ ANLATIR

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Ranvir’in babasının katil olduğunu kanıtlamasına tek bir adım kalır. Bunun üzerine Ranvir ve Sadhana rüşvet alıp dedesinin otopsi raporunu gizleyen doktorun izini sürer.

DELİ DİVANE 18 KASIM CUMA FRAGMANI İZLE



Interjit’in işlediği cinayeti ortaya çıkaran Ranvir, bunu herkese kanıtlamak için uğraşır. Her yerde doktorun adresini bulmaya çalışır. Ancak uzun zamandır görmediği Ragini’yi ziyaret etmesi gerekir. Sadhana, Ranvir’den doktoru bulma görevini devralır. Doktorun adını duyan Praka’nın aklına bir fikir gelir. Dayısı Sadhana’ya bu konuda yardımcı olur. Evi bulurlar ama doktorun bu evde yaşamadığı cevabını alırlar. Ranvir ise bunca zamandır Ragini ile neden ilgilenemediğini bir bir anlatır. Ragini duyduklarına inanamaz. Interjıt’in büyükbabayı öldüreceği gerçeğine inanmaz. Ragini, Ranvir’i daha fazla yalnız bırakmak istemez ve onunla eve dönmeye karar verir. Ancak yolda arabaları arızalanır ve Ranvir ile bir kulübeye sığınırlar.

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai