Kanal7 ekranları her gün gündüz kuşağında yayınlanan Deli Divane dizisi ile izleyicileri ekrana kilitliyor. Deli Divane 180. Bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Divane 180. Bölümde neler yaşanacak? Sadhana’nın ölmünün ardından onun adına kurulan yardım derneği ile ilgilenmeye başlayan Vasundhara ne yapacak? Deli Divane yeni bölüm haberimizde.

SAHKSİ’NİN PLANI

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde Vasundhara, Sadhana’nın ölmünün ardından onun adına kurulan yardım derneği ile ilgilenmeye başlar. Ragini ile birlikte durumu olmayan çocukların yararına yardım faaliyetleri yürütürler. Bu dernekten yardım alan bir kız Vasundhara’nın dikkatini çeker. Bu kızla Alekh’i evlendirmeyi düşünür.

Deli Divane 180. Bölüm Fragmanı 22 Ocak Pazar Kanal7 izle

Sadhana’nın anılarını yaşatmak için kurulan yardım derneğinin işlerini Vasundhara ile Ragini yürütür. Dernekten yardım alan Sahksi tesadüfen Alekh’in hayatını kurtarır. Bunun üzerine Vasundhara, Sahksi’nin Alehk için doğru kişi olduğu kararına varır. Sahksi’nin fakir olduğu için zengin bir aileye gelin gelme fikrini hemen kabul edeceğini düşünen Vasundhara, Sahksi’ye söz hakkı tanımaz. Ragini evlilik konusunda Vasundhara’ya engel olmaya çalışsa da o kendi bildiğini okur. Vasundhara’nın kibirli tavrına çok sinirlenen Sahksi’nin ise aklına bir plan gelir.