Deli Divane 25 Ocak Çarşamba fragmanı yayınlandı. Türk televizyonlarının gündüz kuşağında en çok izlenen dizilerinden Deli Divane 183. Bölüm Fragmanı şok bir gelişmeyle ekrana geldi. Deli Divane son bölümde  Sakhsi, Ragini ve Animol'ı ikna edecek. Deli Divane son bölüm fragmanı yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Deli Divane son bölüm özeti ve fragmanı izle.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Deli Divane'nin merakla beklenen 183. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Deli Divane dizisinin 25 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 183. bölümünde neler olacak?

Deli Divane 183. Bölüm Özeti

SAHKSİ, DÜĞÜNDEN SONRA EVDEN KAÇAR

Gündüz kuşağının sevilen Hint dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Ragini ve Animol, hastaneden aldıkları raporla Sakhsi’nin doğru söylediğine ikna olur. Ragini, Sakhsi’ye inanmadığı için kendini suçlu hisseder. Vasundhara’nın istediği gibi Alekh ve Sakhsi’nin düğünü gerçekleşir. Ancak Sakhsi’nin asıl planı başkadır.

Deli Divane 183. Bölüm Fragmanı 25 Ocak Çarşamba izle

Shaksi’nin bayılmasından şüphe eden Ragini onu doktora götürür. Hamile olan Sahksi bu gerçek ortaya çıkacağı için tedirgin olsa da düşündüğü gibi olmaz. Hastanede çalışan Shaksi’nin arkadaşı hamilelik belgesi yerine başka bir rapor verir. Bu sorunu başından savan Sahksi, Alekh’le evlenip düğün gecesi takılan hediyeleri alıp evden ayrılır. Praka’da kalan Sahksi, Tarun’la birlikte kaçar. Ancak Tarun, Vasundhara’nın taktığı pahalı gerdanlığı yanına almayan Sakhsi’ye çok kızar. Tarun’a âşık olan Sakhsi, sevgilisinin tek amacının para olduğunun farkında değildir. Uyandıklarında Sakhsi’yi evde bulamayan ev halkı ise şaşkına döner.

Deli Divane Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai