Deli Divane son bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal7'de her gün yayınlanan Deli Divane 184. Bölüm Fragmanı sok ayrıntılarla geliyor. Deli Divane 26 Ocak Perşembe fragmanı şok etti. Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Deli Divane'nin merakla beklenen 184. bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Divane dizisinin 184. bölümünde neler olacak?

Hint dizilerinin en çok izlenenlerinden biri olan Deli Divane yeni bölüm fragmanı yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek. 

Gündüz kuşağının sevilen Hint dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Ragini ve Animol, hastaneden aldıkları raporla Sakhsi’nin doğru söylediğine ikna olur. Ragini, Sakhsi’ye inanmadığı için kendini suçlu hisseder. Vasundhara’nın istediği gibi Alekh ve Sakhsi’nin düğünü gerçekleşir. Ancak Sakhsi’nin asıl planı başkadır.

Shaksi’nin bayılmasından şüphe eden Ragini onu doktora götürür. Hamile olan Sahksi bu gerçek ortaya çıkacağı için tedirgin olsa da düşündüğü gibi olmaz. Hastanede çalışan Shaksi’nin arkadaşı hamilelik belgesi yerine başka bir rapor verir. Bu sorunu başından savan Sahksi, Alekh’le evlenip düğün gecesi takılan hediyeleri alıp evden ayrılır. Praka’da kalan Sahksi, Tarun’la birlikte kaçar. Ancak Tarun, Vasundhara’nın taktığı pahalı gerdanlığı yanına almayan Sakhsi’ye çok kızar. Tarun’a âşık olan Sakhsi, sevgilisinin tek amacının para olduğunun farkında değildir. Uyandıklarında Sakhsi’yi evde bulamayan ev halkı ise şaşkına döner.