Kanal7'de her gün gündüz kuşağında yayınlanan ve Türk Televizyonlarında Hint rüzgarı estiren Deli Divane 27 Ocak Cuma fragmanı yayınlandı. Deli Divane 185. yeni son Bölüm Fragmanı Alekh, Vasudhara tarafından kandırıldığını öğrenir ve töreni yarıda bırakır. Deli Divane yeni bölüm fragmanında Sakhsi ise ne yapar eder düğüne terk eden Vasundhara’yı ikna etmeyi başarır. Deli Divane son bölümde Ragini’yi dinlemek yerine Sakhsi’nin yalanlarına inanan Vasundhara Sakhsi’yi gelini olarak kabul eder.

Sakhsi, Alekh’in kalbini kazanamasa da Vasundhara’yı etkilemeyi başarır. Alekh, annesi ve Khushi’nin ona yalan söylemesine çok bozulur. Sadhana’ya ihanet ettiğini düşünen Alekh, düğün töreninin tamamlanmasına müsaade etmez. Tarun’un tutuklanması ile yalnız kalan Sakhsi’nin, Alekh ile evlenmekten başka çaresi yoktur. Bunun için bir sürü yalanla Vasundhara’yı etkiler. Vasundhara’nın desteği ile eve yerleşen Sakhsi’nin asıl amacı karnındaki bebeğe bir yuva bulmaktır. Bu yolda ona karşı çıkan Ragini’yi ise düşman ilan eder.
Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü Deli Divane her gün saat 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

Deli Divane Künye 
Türü : Romantik ve Dram
Deli Divane Yönetmeni : Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Deli Divane Oyuncuları : Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai