Hint aşk dizilerini ekranlara getiren Kanal7'de Deli Divane 147. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Her bölümü izlenme rekorları kıran Deli Divane 20 Aralık Salı fragmanı şok görüntülerle ekranda olacak. Deli Divane son bölümde neler yaşanacak? Deli Divane yeni bölüm 20 Aralık Salı günü Kanal 7 ekranlarında olacak. Deli Divane son bölüm haberi izlemek için her gün sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Deli Divane'nin 20 Aralık Salı günü yayınlanacak olan 147. Bölümünde neler yaşanacak?

Deli Divane 147. yeni son Bölüm Fragmanı

SADHANA DANS YARIŞMASINA KATILIR

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’de bugün; Alekh, Sadhana ile ayrılmış olsa da sevgisi içinde devam eder. Alekh, çalıştıkları yerde başka insanların Sadhana’dan bahsetmelerini kıskanır. Sadhana’yı bir adam taciz etmeye kalkar. Bunu duyan Alekh çılgına döner.

Deli Divane 147. Bölüm Fragmanı 20 Aralık Salı

Sadhana’yı çok sevse de bir türlü affedemeyen Alekh onu herkesten kıskanır. Şirkette bir adamın Sadhana’yı taciz etmesine çok sinirlenir ve Sadhana’yı korur. Yaşadığı olayın etkisinde kalan Sadhana, işten birkaç gün izin alır. İşte Sadhana’yı göremeyen Alekh merak eder ve gizlice arar. Sadhana ise o esnada Kaşalya’nın ameliyatı için koşturur. Ameliyat için gereken parayı bulması gerekir. Aklına para ödüllü dans yarışmasına katılma fikri gelir. Para ödülü yengesinin ameliyatı için çok önemlidir. Ancak Ragini’nin de dans yarışmasına katılması Sadhana’yı endişelendirir. Sadhana’nın bu yarışmaya katılacağını öğrenen Vasundhara, Ragini ile arasında rekabet çıkacağı için sevinir.

DELİ DİVANE DİZİSİ KARAKTERLERİ

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Dizisi Yönetmeni Karakterleri Oyuncuları
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai