Deli Divane son bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal7'de yayınlanan Deli Divane 21 Ocak Cumartesi fragmanı ekrana geldi. Deli Divane yeni bölümde Vasundhara gene kendi bildiğini okur. Deli Divane 179. Bölüm Fragmanında Alekh’in sağlığına tekrar kavuşabilmesi için onu evlendirmenin doğru olacağını düşünür. Ragini ise Vasundhara’nın bu kararına karşı çıkar.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Deli Divane'nin 21 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan 179. bölümünde neler olacak?

VASUNDHARA ALEKH’İ EVLENDİRMEYE KARAR VERİR

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde Vasundhara gene kendi bildiğini okur. Alekh’in sağlığına tekrar kavuşabilmesi için onu evlendirmenin doğru olacağını düşünür. Ragini ise Vasundhara’nın bu kararına karşı çıkar.

Vasundhara’nın Alekh’i evlendirme kararı ailede sorun çıkartır. Ragini, Vasundhara’yı yanlış yaptığı konusunda uyarsa da Vasundhara, kararında ısrarlıdır. Bu haberi duyan Praka ise Khushi’nin bu durumdan etkilenmesinden endişe eder. Kaşalya, Vasundhara’nın kararına saygı duymak taraftarıdır. Ragini ve Animol’un arasındaki güven sorunu çözülür. Animol ve Ragini arabalarının bozulması ile yolda kalırlar. Bu esnada aralarında bir yakınlaşma olur. Animol içten içe Ragini’ye âşık olsa da bunu açık edemez. Son zamanlarda Tamanna’nın durgunluğu ise Ragini’nin dikkatinden kaçmaz.

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai