Deli Divane son bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında Hint rüzgarları estiren ekranların en romantik dizisi Deli Divane 22 Aralık Perşembe fragmanı görücüye çıktı. Deli Divane 149. Bölüm Fragmanında neler yaşanacak? Deli Divane yeni bölümde Alekh Sadhana’nın kalbini kazanabilecek mi? Deli Divane haberi her gün akşam haber46'da olacak... Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Deli Divane'nin 22 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 149. bölümünde neler yaşanacak?

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’de bugün; Sadhana yarışmayı kazanacakken son anda Ragini için dans etemeyi bırakır. Vasundhara’nın boşanma teklifini kabul etmek zorunda kalır. Annesinin teklifinden haberi olmayan Alekh ise daha fazla Sadhana’sız yapamayacağını anlar.

Deli Divane 149. Bölüm Fragmanı 22 Aralık Perşembe

DELİ DİVANE DİZİSİ KARAKTERLERİ

Sadhana, dansı ile izleyicileri kendine hayran bırakmışken ablasının yarışmayı kaybetmesine gönlü elvermez. Bunun üzerine sahnede ayağını burkmuş gibi yapar ve Ragini’nin yarışmada öne çıkmasını sağlar. Vasundhara, Sadhana’nın çaresiz halinden yararlanır ve boşanma belgelerini imzalatır. Alekh, yarışmada Sadhana’yı izlerken onu ne kadar çok sevdiğini bir kez daha anlar. Ranvir’in de desteği ile Alekh, Sadhana’ya sürpriz bir yemek hazırlar. Alekh’in Sadhana’ya yazdığı not yanlışlıkla Malika’nın eline geçince her şey karışır.

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Karakterleri Oyuncuları
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai