Deli Divane son bölüm ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanı şok gelişmeler yaşanıyor. Deli Divane 23 Ocak Pazartesi fragmanı yayınlandı. Deli Divane 181. Bölüm Fragmanı Vasundhara’nın Sahksi tercihi Alekh'i zor duruma düşürür. Deli Divane yeni bölüm Sahksi’nin zaten bir sevgilisi vardır. Deli Divane son bölümünde ancak bu gerçeği bilmeyen Vasundhara, nasıl bir sorunla karşılaşacağından habersizdir.

VASUNDHARA’NIN KARARI ALEKH’E ZARAR VERİR

Gündüz kuşağının sevilen Hint dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde Vasundhara’nın Sahksi tercihi Alekh için hiç de doğru olmaz. Sahksi’nin zaten bir sevgilisi vardır. Ancak bu gerçeği bilmeyen Vasundhara, nasıl bir sorunla karşılaşacağından habersizdir.

Deli Divane 181. Bölüm Fragmanı 23 Ocak Pazartesi

Sahksi’yi tanıdığından beri Alekh’i evlendirmekten başka bir şey düşünemeyen Vasundhara, yanlış bir karar verdiğinin farkında değildir. Sakhsi’nin sevgilisi Rajvans ailesinin mal varlığını duyunca, Sakhsi üzerinden onların paralarına ulaşmanın peşine düşer. Sakhsi ilk önce Vasundhara’nın kibrini yüzüne vurmak için daveti kabul etse de kötü niyetli sevgilisinin dolduruşuna gelir. Tarun, Sakhsi’ye Alekh ile numaradan bir evlilik yapması için baskı yapar. Rajvansların zenginliğinden yararlanması için evlilik fikrini destekler. Ayrıca Tarun, sevgilisini ikna etmek acil paraya ihtiyacı olduğuna da inandırır. Tarun’a çok güvenen Sakhsi ise bu kötü plana ortak olur.

Deli Divane Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai