Deli Divane son bölüm fragmanı Kanal7 ekranlarında yayınlandı. Deli Divane 24 Aralık Cumartesi fragmanı Sadhana'nın şok kararına sahne olacak. Deli Divane 151. Bölüm Fragmanında boşanma belgelerini imzalayan Sadhana şok edecek. Deli Divane yeni bölüm Alekh Sadhana’nın boşanma kâğıtlarını imzalamasını öğrenir. Deli Divane son bölüm tam Sadhana ile barışma hayalleri kurarken öğrendiği bu olay Alekh’i yıkar.

Vasundhara, Sadhana’yı boşanma kâğıtlarını imzalamak zorunda bırakır. Ancak bu durumu Alekh’e söyleyemez. Alekh ise Sadhana’nın kendisini sevmediğini düşünür. Çaresiz kalan Sadhana, gerçekleri anlatmaya çalışsa da Alekh dinlemez. Malika ise Alekh’in zor zamanlarında ona destek olur. Vasundhara’nın da istediği Alekh’in Sadhana’yı unutup, Malika ile evlenmesidir. Malika Alekh’e olan aşkını itiraf eder. Ayrıca Malika, Sadhana gerçeğini de öğrenir. Bunun üzerine tüm dengeler değişir.

Deli Divane 151. Bölüm Fragmanı 24 Aralık Cumartesi

DELİ DİVANE KARAKTERLERİ

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

deli divane sadhana

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai