Deli Divane 182. Bölüm Fragmanı yine bomba gibi sahnelerle ekrana geldi. Kanal7 ekranlarında fırtına gibi esen Hint dizisi Deli Divane 24 Ocak Salı fragmanı yayınlandı. Deli Divane’nin bu bölümünde Ragini, Vasundhara’nın Sahksi konusundaki ısrarına, ne yapsa da engel olamaz. Sakhsi ise sevgisi tarafından kullanıldığının farkında değildir. Ragini ve Animol, Shaksi’nin bir şeyler gizlediğinin düşünür ve bu durumun peşine düşerler.

Ragini, Shaksi’yi Tarun ile birlikte görür ve onları takip eder. Animol’un de yardımıyla Tarun ve Sahksi’nin aynı evde yaşadıklarını kanıtlar. Ancak Vasundhara, Ragini yerine Sahksi’ye inanmayı seçer. Alekh’in Sahksi ile evlenmesi ısrarından vazgeçmeyen Vasundhara ne kadar yanlış bir karar verdiğinin farkında değildir. Sahksi, sevgilisi ile iş birliği yapıp Rajvansların servetine ortak olma hayali kurar. Ancak Sahksi’nin hamile olduğunu öğrenmesi ile ortalık karışır.

Künye 
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai