Deli Divane 122. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında fırtına gibi esen Deli Divane 25 Kasım Cuma fragmanında Alekh’in tavırlarındaki olumlu değişimler Sadhana’yı umutlandırır. Deli Divane yeni bölümde Interjit’in Naween’e güvensizliğinin sonucu ise ağır olur. Deli Divane ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Deli Divane 122. Bölüm  25 Kasım Cuma 

Sevilen Hint dizisi Deli Divane'nin 25 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 122. bölümünde neler yaşanacak?

Deli Divane 122. bölüm özeti

ALEKH YAŞADIĞI KÖTÜ GÜNLERİ UNUTABİLECEK Mİ?

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Sadhana, Alekh’in yaşadığı sağlık sorunlarını atlatabilmesi için biran olsun yanından ayrılmaz. Alekh’in tavırlarındaki olumlu değişimler Sadhana’yı umutlandırır. Interjit’in Naween’e güvensizliğinin sonucu ise ağır olur.

Hastaneden taburcu olan Alekh, annesine çok yakın davranmaya başlar. Alekh’in iyileşmesi Sadhana’yı mutlu eder. Interjıt, Ambika evden ayrıldıktan sonra şirkette çalışmayı sürdüren Naween’e güvenmez. Bunun üzerine Naween’nin görevini Vino’ya devreder. Yaşadığı bu düşüşün sorumlusu olarak annesini gören Naween, bu kez köşeye sıkışır. Kocasının terfi almasına çok sevinen Malti, Avni’yi arayıp nispet yapar. Alekh’in son durumunu kontrol için gelen doktor, onun kesin olarak iyileştiğini söylemek için erken olduğunu belirtir. Doktorun sözlerinden endişelenen ev halkı Alekh’in biraz daha zamana ihtiyacı olduğu kararına varırlar.

DELİ DİVANE 24 KASIM CUMA İZLE

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai