Kanal 7 ekranlarında fırtına gibi esen Deli Divane 26 Kasım Cumartesi fragmanı yayınlandı. Deli Divane 123. bölümde neler yaşanacak? Deli Divane yeni bölümde Alekh kendisi için düzenlenen törende misafirleri şok edecek. Deli Divane son bölümde Ranvir, Vasundhara’dan büyük halanın eve dönmesini ister.

Deli Divane 123. Bölüm 26 Kasım Cumartesi

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Deli Divane'nin 26 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan 123. bölümünde neler yaşanacak.*

Deli Divane 123. Bölüm Özeti 

KARVAÇAT BAYRAMI HEYECANI

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Alekh kendisi için düzenlenen törende hiç beklenmedik şekilde söylenen tüm ritüelleri yerine getirir. Tüm aile buna çok sevinir. Bunun üzerine Ranvir, Vasundhara’dan büyük halanın eve dönmesini ister.

DELİ DİVANE 26 KASIM CUMARTESİ FRAGMANI İZLE

FRAGMAN SAYFANIN EN ALTINDA

Alekh için düzenlenen törende her şey çok yolunda gider. Alekh, ritüellerin hepsini yerine getirir. Ranvir, Alekh’in iyileşmesinin ödülü olarak annesinden büyük halanın onlarla yaşamasını ister. İlk önce bu isteğe karşı çıkan Vasundhara, Ranvir’in ısrarına dayanamaz. Büyük hala eve gelir ancak Vasundhara ile arasında soğuk rüzgârlar eser. Malti’nin annesinin söyledikleri ise evdeki huzuru bozar. Kaşalya duydukları karşında çok kırılır. Karvaçat Bayramı’nın gelmesi ile evde neşeli bir hazırlık başlar. Ragini, ilk Karvaçat Bayramı olduğu için çok heyecanlıdır. Vasundhara’nın hediyesini merak eder.

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai