Deli Divane son bölüm fragmanı Alekh'i şok etti. Kanal7'nin beğeniyle izlenen aşk dizisi Deli Divane 28 Aralık Çarşamba fragmanı yayınlandı. Deli Divane 155.Bölüm Fragmanı şok etti. Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane yeni bölümde bugün; Alekh annesinin yaptıklarını öğrenir öğrenmez soluğu Sadhana’nın yanında alır ve af diler. Ancak Sadhana, Alekh’in sevgisine olan güvenini kaybeder.

Vasundhara’nın çevirdiği oyunlar ortaya çıkar ve herkes Sadhana’nın yaptığı fedakârlığı öğrenir. Bunun üzerine Alekh, Sadhana’dan özür diler. Eski günlerine dönmek için ondan bir şans ister. Sadhana, Alekh’i kararsızlıkla suçlar ve ailesi olmadan yaşayamayacağını söyler. Praka, Sadhana’nın yaşadıklarını hak etmediğini ve Alekh’in kocalık görevini yerine getiremediğini dile getirir. Alekh ise kendini kanıtlamak için Rajvansların şirketinde çalışmayı bırakır ve kendi ayakları üzerinde durmak için iş aramaya koyulur.

Deli Divane 155. Yen i Son Bölüm Fragmanı izle

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai