Deli Divane son bölüm fragmanı şok edecek. Kanal7'nin izlenme rekorları kıran dizisi Deli Divane 29 Aralık Perşembe fragmanı yayınlandı. Deli Divane 156.Bölüm Fragmanında bugün; Alekh’in ardından Ranvir de evi terk eder. Deli Divane yeni bölümde Vasundhara ise olanlar için Sadhana’yı suçlar. Ragini’den Ranvir’i ikna etmesini ister.

Vasundhara, Alekh’in eve dönmesi için onu bulduğu işten attırır. Bunu öğrenen Ranvir, annesini cezalandırmak için Ragini’yle birlikte evden gider. Kıskançlığından gözü dönen Vasundhara, Sadhana’ya ateş püskürür. Ragini’ye, Ranvir’in evden gitmemesi için baskı yapar. Alekh ise Sadhana ile olmak için tüm zorluklara dayanır. Vasundhara, Alekh’in eve dönmesi için Praka ile konuşur. Ancak Praka’nın söyledikleri Vasundhara’yı daha çok sinirlendirir. Interjit’ten de beklediği desteği göremeyen Vasundhara sinir krizi geçirir.

Deli Divane 156.Bölüm Fragmanı 29 Aralık Perşembe izle Kanal7

DELİ DİVANE KARAKTERLERİ

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Karakterleri Sadhana

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai