Kanal 7 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Deli Divane son bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal7'de gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane 3 Ocak Salı fragmanı bomba gibi geliyor. Deli Divane 161.Bölüm Fragmanı Ranvir, gizli gizli onları takip eden ve fotoğraflarını çeken adamın peşine düşer. Deli Divane yeni bölüm fragmanı izle haberi her gün akşam sitemizde olacak.

SADHANA VİNO’NUN YANINA NEDEN GİDER?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’de bugün Ranvir, gizli gizli onları takip eden ve fotoğraflarını çeken adamın peşinden koşsa da yetişmeyi başaramaz.

Deli Divane 161.Bölüm Fragmanı izle

Ranvir gizemli adamın izini sürer ancak aradığı bilgiye bir türlü ulaşamaz. Ağzında peçe olan adamın kim olduğu merak konusu olur. Vasundhara sırf Sadhana’ya zarar vermek için Vino’yu şirketten kovdurur. Rajvansların şirketinden atıldıktan sonra zora düşen Vino her yerde iş arar. Kısa süre sonra iş bulan Vino’nun ailesinden gizlediği bazı olaylar vardır. Bu konuda sadece Sadhana’dan yardım isteyen Vino onu zor duruma sokar. Sadhana Vino’dan gelen telefonla Alekh’e haber vermeden Agra’dan ayrılır. 

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai