Deli Divane 127. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin reyting rekorları kıran Hint aşk dizisi Deli Divane 30 Kasım Çarşamba fragmanı şok gelişmelerle ekrana geliyor. Deli Divane son bölümde her şey yoluna girmişken Büyük hala ortalığı karıştırıyor. Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

BÜYÜK HALA ORTALIĞI KARIŞTIRIR

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Alekh’in durumu gün geçtikçe çok iyi olur. Ranvir ile her gün şirkete giden Alekh, iş konusunda kendisini geliştirmek istediğini söyler. Ranvir’in çalışmasına hayran olur. Evde her şey düzelmişken büyük hala ortalığı karıştırır.

Ambika’nın evden gitmesi ile psikolojisi düzelen Alekh, Ranvir’in yanında iş öğrenmeye başlar. Ranvir’in işteki başarısından çok etkilenir. Vasundhara, oğullarının durumuna çok sevinir. Ancak büyük hala evde sürekli sorun çıkarır. Sadhana ve Ragini’nin arasını bozmak için elinden geleni yapar. Ragini’ye kendisini kötü hissettirir. Eskiden Satyen ve Interjit arasında yaşanan rekabeti Alekh ve Ranvir’in de yaşamasını ister. Vasundhara’ya olan kızgınlığının intikamını almanın peşine düşer. Alekh ise biran evvel iyileşip şirkette çalışmanın hayalini kurar. 

Deli Divane 127. Bölüm Fragmanı 30 Kasım Çarşamba

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai