Deli Divane 5 Şubat Pazar fragmanı yayınlandı. Kanal7'de ekrana gelen sevilen Hint dizisi Deli Divane 194.Bölüm Fragmanı Sakhsi’yi zor duruma düşüren Malti'nin itirafına sahne olur. Deli Divane yeni bölümde Sakhsi’nin konuşacak yüzü kalmaz. Ancak Ragini beklenmedik şekilde Sakhsi’ye destek olur. Deli Divane 193. son bölüm özeti ve Deli Divane 194. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Sakhsi’nin Malti’yi düşürdüğü durum ortaya çıkar. Vasundhara çılgına döner. Ragini ise hamile haliyle Sakhsi’yi ortada bırakmamaları gerektiğini söyler. Vasundhara bu durumdan hiç hoşnut olmaz ama Ragini’ye saygı duyar. Vasundhara tesadüf eseri Ragini’nin, Animol ile evlense de bunca yıl birlikte olmadığını öğrenir. Ragini’nin, Ranvir’in hatırasına bu kadar sahip çıkmasına çok sevinir. Bunun üzerine Ragini’yi ödüllendirmek ister. Ragini ve Animol için Alekh ile birlikte bir sürpriz hazırlar. 

Deli Divane 194.Bölüm Fragmanı 5 Şubat Pazar Kanal7 izle

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü Deli Divane her gün saat 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

Künye 
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Deli Divane Karakterleri: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai