Kanal 7'de her gün yayınlanan Deli Divane (Bidaai) 6 Kasım Pazar fragmanı yayınlandı. Deli Divane 103. bölümde neler olacak? Kanal 7 Deli Divane (Bidaai) yeni bölüm yine nefesleri kesecek. Gündüz kuşağının en çok izlenen dizilerinden Deli Divane son bölüm izle.

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; son zamanlarda sık sık eve geç gelen Ranvir’in davranışları Ragini’yi üzer. Şirketteki işlerin yoğun olduğunu söyleyen Ranvir, Ragini’ye karşı olumsuz tavırlar sergiler.

Ragini, Ranvir’in iş yoğunluğunu bahane edip onu ihmal etmesine çok üzülür. Eve geç gelmeleri sıklaşan Ranvir’i gizliden takip eden Ragini, Ranvir’in yalanlarını da yakalaması ile iyice  

ilişkileri bozulur. Bunun üzerine Ranvir’le tartışan Ragini, babasının evine gider. Onun yokluğuna dayanamayan Ranvir, kendisini affettirmek için Ragini’ye sürpriz yapar. Allekh ise Sadhana ve Slokh’un birbirlerini tanımaları ve yakınlaşmaları için sürekli planlar yapar. Alek’in fikirlerinden haberi olmayan Sadhana ve Slokh, Alekh’in iyileşmesi için uğraşılar.

Hint sinemasının ünlü yıldızları Angad Hasija, Parul Chauhan ve Sara Khan’ın yer aldığı bu uzun soluklu dizide Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesi anlatılıyor. Ailesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Sadhna, Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh’e öğretmenlik yapmaktadır. 

DELİ DİVANE 6 KASIM PAZAR İZLE



Oğlunun durumunun günden güne iyiye gittiğini görünce Sadhna’ya olan güveni daha da artar ve ondan Alekh ile evlenmesini ister. Sadhna, Vasundhara’yı kırmamak için yaşadığı tüm karasızlıklara rağmen bu evliliğe razı olur. Diğer yandan ailenin üniversite eğitimi için Amerika’da bulunan oğlu Ranvir de mezuniyetinin ardından eve geri döner ve abisinin düğün hazırlıkları esnasında Sadhna’nın kız kardeşi Ragini ile tanışır. 

Kısa zamanda birbirlerine âşık olan Ranvir ve Ragini’de evlilik kararı alır. Ancak Ragini’nin oğluna layık bir gelin olmadığını düşünen Vasundhara onların arasını bozmak için planlar yapar.Geçen zaman içerisinde Sadhana ve Alekh’in evlilikleri içerisinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya başlamış ve Alekh zihinsel problemlerinden kurtulmuştur. Ancak bu sürecin ardından Alekh ve Sadhana arasında şiddetli tartışmalar başlayınca Vasundhara, Sadhna’yı evden kovar. 

Zamanla Alekh, Sadhana’ya yaptıklarından pişmanlık duyar ve onunla yeniden barışmak ister ancak Sadhana bir intihar eylemcisinin bombalı saldırısında hayatını kaybetmiştir.Sadhana’nın başına gelenleri  

öğrenen Alekh’in akıl sağlığı yeniden bozulur. Ancak onu ve Ragini’yi bekleyen büyük bir sürpriz vardır.Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü Deli Divane her gün saat 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…