Deli Divane son bölüm fragmanı Sadhana'nın iyileşmesine sahne olacak. Kanal7'nin izlenme rekorları kıran dizisi Deli Divane 6 Ocak Cuma fragmanı yayınlandı. Total'de en çok izlenen diziler arasında yer alan Deli Divane 164.Bölüm Fragmanı şok edecek. Deli Divane yeni bölüm Hint aşk dizisi hayranlarını yine ekrana kilitleyecek. Deli Divane son bölüm izle her gün akşam haberimizde.

RAGİNİ SADHANA’NIN HAYATINI KURTARIR

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane’de bugün Alekh, Sadhana’nın başından bir an olsun ayrılmaz. Ragini’nin öğrendikleri ise herkesi şaşırtır. Ancak bu kez iyilik kazanacaktır.

Deli Divane 164.Bölüm Fragmanı 6 Ocak Cuma izle

Vasundhara hastanede yatan Sadhana’nın iyileşmesi için elleri ile ona yemek yapar. Alekh ise karısına desteğini esirgemez. Bu sırada Ragini, hastane koridorunda gizli gizli konuşan Avni ve Naveen’nin hain planlarına şahit olur. Sadhana’yı hastanede zehirleyip, suçu Vasundhara’nın üstüne atmayı planladıklarını öğrenir. Bunu duyan Ragini bu kez ailesine kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğine dair söz verir. Öğrendiklerini Vino ve yengesine anlatır. Hepsi iş birliği yaparak Naveen ve Avni’nin bu zamana kadar yaptıklarını bir bir ortaya dökerler. Vasundhara’nın gönderdiği yemeğin içine zehir koyan Avni’ye, Ragini engel olur. Avni ve Naveen’in planları yerle bir olur.

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Künye Karakterleri Oyuncuları
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai