Kanal 7'nin efsane dizisi Deli Divane 134. bölüm fragmanında gizemli tanık şoku yaşanıyor. Deli Divane 7 Aralık Çarşamba fragmanı yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Deli Divane yeni bölümde  Ranvir’in ertelenen duruşmasında beklenmedik bir gelişme yaşanacak. Ranvir’in avukatı onu hapisten kurtarmak için elinden geleni yapsa da gizemli tanık mahkemenin seyrini değiştirir.

Deli Divane 134. Bölüm Fragmanı 7 Aralık Çarşamba

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane'nin 134. Bölümünde neler olacak?

Deli Divane 134. Bölüm Fragmanı izle

GİZEMLİ TANIK HERKESİ ŞAŞIRTIR

Gündüz kuşağının sevilen Hint dizisi Deli Divane’nin bugünkü bölümünde; Ranvir’in ertelenen duruşmasında beklenmedik bir gelişme olur. Ranvir’in avukatı onu hapisten kurtarmak için elinden geleni yapsa da gizemli tanık mahkemenin seyrini değiştirir. 

DELİ DİVANE DİZİSİ KARAKTERLERİ

Sadhana’nın taciz edilmesine göz yumamayan Ranvir, onu korumak için adama saldırır. Bunun üzerine adam darbelerin etkisiyle komaya girer. Ranvir, yaptığının kötü bir davranış olduğunu kabul etse de yengesini korumak için başka bir çaresi olmadığını söyler. Ancak ikinci duruşmada çıkan gizli şahit her şeyi alt üst eder. Bugüne kadar hiçbir davayı kaybetmeyen Ranvir’in avukatı iyice hırslanır ve yeni planlar yapar. Sadhana, olay yerinde tek bir adam hatırladığını söylerken birden ortaya çıkan gizemli sanık herkesi şaşırtır. Avukat tanığın nerden çıktığını bulabilecek mi?

Deli Divane 134. Bölüm Fragmanı 7 Aralık Çarşamba İzle

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai