Hint aşk dizilerini ekrana taşıyan Kanal7'de Deli Divane son bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Divane 7 Ocak Cumartesi fragmanı büyük heyecanla bekleniyordu. Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane’de bugün Vasundhara, Avni ve Naveen’nin ihanetini bu defa affetmez ve onlardan şikâyetçi olur. Sadhana iyileşir ve hastaneden eve döner.

Avni ve Malti’den kurtulan Rajvans ailesinin sevinci, Sadhana’nın hastaneden taburcu olması ile iki katına çıkar. Vasundhara, Sadhana’nın iyileşmesine sevinse de utancından onunla konuşamaz. Sadhana, Vasundhara’yı çok sevdiğini ve artık eskisi gibi mutlu olmalarını söyler. Interjit ise Vasundhara’nın aileyi birleştirmek için çabalamasına memnun olur. Her şey düzelmişken gazetede çıkan haber, Ragini ve Ranvir’in huzurunu kaçırmaya yeter. Ragini ise bu olayı Sadhana’dan saklamaları gerektiğini söyler.

Deli Divane 165.Bölüm Fragmanı 7 Ocak Cumartesi

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Deli Divane Yönetmeni Oyuncuları Karakterleri Senaristi

Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai