Kanal 7 ekranlarının tutku dolu Hint dizisi Deli Divane 8 Aralık Perşembe fragmanı yayınlandı. Hint aşk dizisi Deli Divane 135. Bölüm Fragmanında şok gelişmeler yaşanacak. Deli Divane yeni bölümde; Vino, Alek ve Ranvir’i şirket işlerinde saf dışı bırakmak için kimsenin aklına gelemeyecek bir plan yapar. Kimse bilmese de Ranvir’in hapiste olmasının sebebi Vino’dur.

Sadhana’yı taciz eden adamı Vino parayla tutar. Bu kirli oyundan haberi olmayan Ranvir bir anlık sinirine hâkim olamamasının cezasını çeker. Yeni duruşmada avukat Sadhana’dan yalan ifade vermesini ister. Bu konuda çok arada kalan Sadhana ne yapacağını şaşırır. Alekh ise Ranvir’in başına gelenlerden dolayı Sadhana’yı suçlar. Sadhana, hamile ablasının üzüntüden günden güne erimesine dayanamaz. Ranvir’i hapisten kurtarmak Sadhana’nın elindedir. Ancak doğruları hayatının önemli bir parçası olarak kabul eden Sadhana, yalan söylemeyi içine sindiremez. 

Deli Divane 135. Bölüm Fragmanı 8 Aralık Perşembe İzle

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai