Kanal 7'nin izlenme rekorları kıran Hint dizisi Deli Divane 105. bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Divane 8 Kasım Salı Sadhana ve Slokh’un baş başa görüşmesi Alekh’i şok edecek. Deli Divane son bölüm hamile olduğunu öğrenen Malti'nin kaprislerine sahne olacak. Ayrıntılar haberimizde.

ALEKH’İN KAFASI KARIŞIR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Sadhana ve Slokh’un baş başa görüşmesi için Alekh, şirkette çalışma bahanesi uydurur. Sık sık birlikte zaman geçiren Sadhana ve Slokh’un, eğlenmesine bozulan Alekh’in kafası karışır.

Deli Divane 105. Bölüm
Sadhana ile Slokh’un arasını yapmak isteyen Alekh’in biranda fikirleri değişir. Zaman geçtikçe Sadhana ve Slokh’un birlikte vakit geçirmesini kıskanan Alekh içine kapanır. Sadhana’nın, Slokh’un yanıda daha çok eğlendiğini gördükçe üzülen Alkeh, bu durumu kimseye belli etmez. Malti, hamile olduğunu öğrendiğinden beri Vino’dan sürekli ilgi ister. Malti’nin annesinin de her şeye karışması ile Vino iyice çileden çıkar. Ranvir, Ragini’ye bile haber vermeden Delhi’ye gider. Ranvir’in gizemli tavırlarından sıkılan Ragini, kendisini çok yalnız hisseder. Ablasının haline daha fazla dayanamayan Sadhana, Ranvir’le konuşmaya karar verir.

DELİ DİVANE 105. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

DELİ DİVANE OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ TIKLA

Hint sinemasının ünlü yıldızları Angad Hasija, Parul Chauhan ve Sara Khan’ın yer aldığı bu uzun soluklu dizide Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesi anlatılıyor.