Kanal7'nin hint dizisi Deli Divane 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekorları kıran Deli Divane 9 Kasım çarşamba fragmanı olay olacak gelişmelerle geliyor. Deli Divane dizisi yeni bölüm fragmanında Alekh ve Sadhana'nın düğününde yaşanan şok gelişmeler haberimizde.

Deli Divane 106. Bölüm Fragmanı 9 Kasım Çarşmaba

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yalancı Bahar'ın 9 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan 106. bölümünde neler yaşanacak?

Deli Divane 106. Bölüm Özeti

ALEKH, İLGİNÇ PLANINI SLOKH’LA PAYLAŞIR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Alekh ve Sadhana için planlanan düğünde herkes çok eğlenir. Sadhana düğün töreninde, Alekh’e olan sevgisini ve onsuz yapamayacağını anlatır.

Praka, Sadhana’nın düğününü istediği gibi yapamadığı için buruktur. Alekh’in biraz olsun iyileşmesini fırsat bilen Praka, Sadhana ve Alekh’e evlilik yıldönümlerinde bir tören düzenler. Sadhana bu sürpriz karşısında çok şaşırır ve mutlu olur. Ancak Alekh’in durgunluğu Vasundhara’nın gözünden kaçmaz. Sadhana ve Slokh’un samimi tavırlarını fark eden Vasundhara onları göz hapsine alır. Ailelerinden aralarının kötü olduğunu gizlemeye çalışan Ragini ve Ranvir törende tartışırlar. Törenin sonuna doğru Alekh, aklındaki planı Slokh’a anlatır. Slokh bunun üzerine çok sinirlenir ve şoka girer. 

DELİ DİVANE 9 KASIM ÇARŞAMBA İZLE



DELİ DİVANE DİZİSİ KARAKTERLERİ TIKLA

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü ‘’Deli Divane’’ her gün 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında… 

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai